II International Workshop on Proximity Data, Multivariate Analysis and Classification

EL “II International Workshop on Proximity Data, Multivariate Analysis and Classification” se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre de 2016 a Barcelona a la Sala d’Actes de l’IDESCAT (Via Laietana 58, 08003_Barcelona). A la pàgina web del Congrés es pot trobar tota la informació http://www.ub.edu/wamyc/.

Aprofitant que aquest segon congrés del Grup AMYC  es fa a Barcelona, es farà un homenatge a en Carles M. Cuadras en un reconeixement seva extraordinària trajectòria com a investigador i com a fundador del Grup AMYC.

Hi ha prevista una sessió especial el dia 20 d’octubre titulada “Counting the number of people in static crowds”, organitzada per Albert Satorra, a la qual intervindrà com a convidat Haroon Idrees, del Department of Computer Vision de la University of Central Florida

Per a la inscripció al congrés, han d’enviar un correu electrònic amb el nom i cognoms, l’organisme al qual pertanyen, categoria professional i correu electrònic a evaboj@ub.edu. El termini límit per a Inscriure s’ha ampliat al 17 d’octubre, i si es vol enviar un treball, el termini és el 14 d’octubre. La inscripció és gratuïta per als membres del grup i socis de la SEIO i té un cost de 50 euros per als no socis, que seran abonats a l’inici de la reunió.

Els interessats en presentar comunicacions orals durant el taller han d’enviar, juntament amb la seva inscripció, el títol i un resum de la seva comunicació. També es pot contemplar la possibilitat que  alguns dels treballs es presentin en format pòster.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies