9 març 2017: Estadística i anàlisi de l’esport: noves oportunitats en el món professional

El proper 9 de març tindrà  a la sala d’actes de la FME, a les 6 de la tarda la xerrada  Estadística i anàlisi de l’esport: noves oportunitats en el món professional a càrrec de Javier Peña López i Martí Casals  Toquero.

Lloc: Sala d’actes de la Facultat de Matemàtiques i Estadística – UPC. Carrer Pau Gargallo, 5 – Barcelona 08028.
Data: 9 de març de 2017
Hora: 18:00h

Javier Peña López: Director del Centre d’Estudis en l’Esport i Activitat Fisica (CEEAF), professor del grau de CAFE i membre del grup d’Investigació del rendiment esportiu de la Universitat de Vic. Entrenador, assistent i preparador físic de diversos equips i esportistes des de 1995. Investigador de l’entrenament dels esports d’equip i anàlisi de l’esport.

Martí Casals Toquero: Expert en bioestadística i investigador al Servei d’Epidemiologia de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Professor associat de bioestadística a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Col·labora com a  expert en bioestadística externa i col·labora com analista extern en un equip NBA. Doctor en Estadística. Especialitzat en l’ús de mètodes estadístics en casos epidemiològics, de salut pública i la medicina. Autor de diversos treballs en anàlisi dels esports, la medicina esportiva i anàlisi de rendiment esportiu.

8mar2017

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies