Vídeo explicatiu sobre la declaració de l’ASA en relació al valor p

Si tens 12 minuts, tens la oportunitat d’escoltar una explicació elaborada per estadístics sobre la declaració de l’American Statistical Association del valor p.

Aquest vídeo ha estat elaborat per David Blanco, becari de recerca del programa de doctorat conjunt MiRoR a la Universitat Politècnica de Catalunya amb membres de: IDIAP Jordi GolSport Performance Analysis Research Group de la Universitat de VicAgència de Salut Pública de Barcelona,  Grup de Recerca en Bioestadística i Bioinformàtica, i  Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa d’Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP).

L’equip encapçalat per Erik Cobo, està format també per David Blanco, Martí Casals, José Antonio González, Jordi Cortes i Matt Elmore.

Podeu trobar el vídeo en aquest enllaç: valor p