Activitats de la Societat 10-12

Activitats de la Societat 10-12

An Overview of the R-Project & R-Commander

John Fox

Dilluns 22 d’octubre, de 18:00h a 19:30h

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47. Barcelona
Sala Pi i Sunyer
 

En els darrers anys s’han desenvolupat d’una forma espectacular les rutines i llibreries de l’anomenat R Project, un programa informàtic d’anàlisi estadística de dades. El professor John Fox és un dels més destacats impulsors d’aquesta eina, que s’està convertint en essencial per a la recerca bàsica i aplicada en molts camps de treball. R Project és un programa gratuït i mantingut per experts. Té llibreries especials, com ara R Commander, i moltes altres opcions d’interès estadístic.

John Fox és professor a la McMaster University (Canadà), Dpt. of Sociology

Organitzadors:

marcaUB_pos_rgb

                        logo soce sencer

gteaap 1

 

Col·labora:

iec

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies