“Estadística i Música” als mitjans de comunicació

“Estadística i Música” als mitjans de comunicació

No és habitual que un esdeveniment relacionat amb l’Estadística aparegui a la premsa. Per aquest motiu, el ressò obtingut per la nostra l’activitat Estadística i Música és remarcable.

Entre d’altres mitjans de comunicació, ha estat notícia a lAgència EFE, al diari La Vanguardia i també a Catalunya Música.

L’Agència EFE va aplegar materials per a un article en una entrevista a Alicia Coduras. El resultat va quedar tan ben girat que La Vanguardia va recollir l’article i li va donar difusió immediata en la seva secció de Cultura.

Quant a Catalunya Música, el magazine d’informació musical Notes de Clàssica, presentat cada dia de 22:00 a 23:00 per Albert Torrens, va entrevistar Alicia Coduras, Àlex Costa i Xavier López. La conversa, de mitja hora de durada, es va emetre el dia 3 de maig. La podeu escoltar aquí o, si voleu, la podeu descarregar a la pàgina del programa.

A banda, Estadística i Música va merèixer l’atenció del diari El Economista, de l’Associació Catalana de Compositors i, de retruc, d’un munt de pàgines digitals i d’altres revistes i diaris, inclosa la premsa gratuïta, com ara l’edició de Barcelona de 20minutos.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies