Assemblea Fundacional de la Societat Catalana d’Estadística

Assemblea Fundacional de la Societat Catalana d’Estadística

El passat dia 4 de febrer de 2009, a les 18:00 hores, es va celebrar a l’Institut d’Estadística de Catalunya l’Assemblea Fundacional de la Societat Catalana d’Estadística. Hi van participar 67 persones.

Fundacional

Un cop constituïda la Mesa de l’Assemblea (President i Secretari), es va informar sobre la Proposta d’Estatuts.

Es van presentar i votar diverses esmenes i, finalment, es van aprovar els Estatuts de la Societat per unanimitat dels presents.

A continuació es va votar els candidats a ocupar els llocs de la Junta Gestora que ha de fer ratificar els Estatuts i es van signar els originals dels Estatuts i de l’acta fundacional, enmig de la satisfacció general. Les fotos il·lustre diversos moments de l’acte.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies