Dia de l’Estadística 2016. Barcelona, 7 d’octubre.

El proper 7 d’octubre tindrà lloc el DIA DE L’ESTADÍSTICA 2016. Aquesta trobada anual de la comunitat estadística de Catalunya, que convoca la Societat Catalana d’Estadística, enguany l’organitza l’Institut de Salut Global (ISGlobal). La trobada tindrà lloc a la sala Marie Curie del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, c/ Doctor Aiguader, 88. Barcelona.

Hi haurà la conferència Models estadístics en els estudis de temperatura i mortalitat a càrrec d’Aureli Tobias, la taula rodona El paper dels estadístics en els centres de recerca en salut , moderada per X. Basagaña, i una activitat sorpresa.

També hi tindrà lloc el lliurament dels premis Student i l’Assemblea de la SoCE.

Cal registrar-se prèviament al següent enllaç (inscripció gratuïta):
https://goo.gl/forms/2DG6WqTL6O57Oge72

Us hi esperem!

flyer-dia_estadística_2016_final

Podeu descarregar-vos el pòster aquí:   poster dia de l’estadística 2016 final

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies