On ens pots trobar?

Carrer Pau Gargallo, 5 – Barcelona 08028.

El millor sistema per contactar sempre serà la via electrònica:
secretari@socestadistica.org

Tot i això si desitges venir a veure’ns no dubtis en contactar amb nosaltres i sol·licitar una visita concertada, estarem encantats de rebre’t.

En contacte!

La nostra secretaria està disponible per a qualsevol consulta que puguis tenir. Pots omplir la butlleta d’informació general o adreçar-te personalment a les següents adreces.

Comunica’t

Les nostres bústies són revisades de manera continuada freqüentment i les respostes s’articulen amb la màxima agilitat possible.

 

Missatge per secretaria – Informació general

Recorda a deixar totes les teves dades per tal de facilitar-nos la resposta i ser àgils en tota gestió que precisis.

captcha

Bústies personalitzades

photo

Rosa Lamarca Casado

Position: Expresidenta
Doctora en Ciències de la Salut i de la Vida per la UPF. Màster en Estadística Aplicada per la Sheffield Hallam University. Llicenciada en Ciències i Tècniques Estadístiques, i diplomada en Estadística per la UPC. ‘Statistical Science Director’ a AstraZeneca, S.A.. Prèviament cap d’Estadística Clínica a Almirall S.A., i amb anterioritat investigadora en la Unitat de Recerca en Serveis Sanitaris de l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica. En el passat, dins del camp de la docència ha estat co-coordinadora de l’assignatura d’Estadística en el Màster de Salut Pública de la UPF i professora assistent en el MBA d’ESADE. Els reptes metodològics en el camp dels assajos clínics, és la seva àrea de recerca principal, en particular els assajos clínics de fase III on s’apliquen mètodes per dades longitudinals i tractament de dades mancants.

Twitter: @LamarcaRosa

Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Rosa_Lamarca

Linkedin: http:// linkedin.com/in/rosa-lamarca-4951702b

captcha

photo

Pepus Daunis i Estadella

Doctor en Estadística i Investigació Operativa (UPC) amb un treball emmarcat en les anàlisis factorials de dades. Llicenciat en matemàtiques (UAB). Titular d'Universitat d'Estadística i Investigació Operativa en el Departament d'Informàtica, Matemàtica Aplicada i Estadística de la Universitat de Girona. Professor d'estadística i mètodes multivariants a la Facultat de Ciències, a l’Escola Politècnica i als màsters d’Informàtica i Canvi Ambiental. En recerca treballa en anàlisis de dades composicionals, mètodes de fusió de dades i aplicacions de l’estadística en la recerca mèdica. Membre del Grup de Recerca consolidat en Estadística i Anàlisi de Dades Composicionals.

Twitter: @enpepus

Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Pepus_Daunis-I-Estadella

ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6134-9255

captcha