Notícies del la SocE

2 maig 2018. Assigning Scores for Ordered Categorical Responses. Ivy Liu.

El proper 2 de maig tindrà lloc a la sala d’actes de la FME, a 2/4 de 7 de la tarda la conferència Assigning Scores for Ordered Categorical Responses a càrrec d’Ivy Liu.

Lloc: Sala d’actes de la FME, Carrer de Pau Gargallo, 14, 08028 Barcelona.
Data: 2 de maig de 2018
Hora: 18:30h

Abstract:
Ordered categorical response data can arise in many areas. For example, in a survey questionnaire, Likert scale responses might be “better”, “unchanged”, or “worse”. Although such data are very common, many methodologists often use ordinary regression models by assigning scores to the ordinal outcomes in practice. This talk reviews various ordinal response models and shows a simulation study to reveal how bad/good an ordinary regression model could be. At the end, a case study is given.

Ivy Liu va obtenir un doctorat en estadística per la Universitat de Florida, Gainesville, Florida, EUA. L’any 2000, es va incorporar al grup d’Investigació d’Estadística i Investigació Operativa com a professora. Ara, és professora associada a l’Escola de Matemàtiques i Estadística de la Victoria University de Wellington, Nova Zelanda. La seva principal àrea d’investigació és l’anàlisi de dades categòriques, incloent l’anàlisi de dades de resposta ordinal, anàlisi de dades longitudinals, mesures repetides i les seves aplicacions en ciències mèdiques (més).