Agenda

Propers esdeveniments:

Dia de l'Estadistica 2023

El proper dia 20 d’octubre a partir de les 9.45h la comunitat estadística de Catalunya celebra el XXIII Dia de l’Estadística de Catalunya. Enguany l’edició se celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Avda. Diagonal, 690, Barcelona) aquest any organitzat per la mateixa Facultat. L’acte és obert a tots els públics.

L’acte és obert a tots els públics. 

Per la tarda esteu convocats a l’Assemblea de socis que tindrà lloc a les 16.00h a la Sala de Graus de la mateixa facultat.

El Dia de l’Estadística de Catalunya és, des de la primera convocatòria, l’any 2001, una trobada de les persones que tenen interès per l’estadística, en qualsevol de les seves facetes.

Cal fer la inscripció a la jornada en el següent enllaç: Formulari d’inscripció Dia de l’Estadística 2023

La funció de les Dades en la Intel·ligència Artificial

La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Societat Catalana d’Estadística (SoCE) i l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA), seguint la tradició de les tres jornades anteriors, dedicades al món de l’empresa (2019), al món biomèdic  (2021) i al món de la política i la comunicació (2022), celebrem aquest any la quarta edició de la jornada “La funció de les dades”, dedicada al món de la intel·ligència artificial, i titulada “La funció de les dades en la intel·ligència artificial”. Es tracta d’un tema de màxima actualitat després de l’impacte social d’eines noves com els generadors de converses i textos artificials com el ChatGPT.

Se celebrara el 17 de novembre  a la Sala d’Actes de la Facultat de Matemàtiques i Estadsítica (FME) de la UPC.

Com es pot veure en el programa de més avall, la jornada, que es desenvolupa durant tot un matí, consta de quatre conferències impartides per especialistes de primer nivell.

La celebració d’aquesta jornada respon a la voluntat de les tres societats de col·laborar en la promoció i la difusió de l’anàlisi de dades com a eina útil al servei de la societat catalana i de tots els seus sectors científics, tecnològics, empresarials i socials. 

Es pot realitzar la inscripció a través del següent formulari: Formulari d’inscripció La Funció de les Dades