Notícies del la SocE

9 març 2017: Estadística i anàlisi de l’esport: noves oportunitats en el món professional

El proper 9 de març tindrà  a la sala d’actes de la FME, a les 6 de la tarda la xerrada  Estadística i anàlisi de l’esport: noves oportunitats en el món professional a càrrec de Javier Peña López i Martí Casals  Toquero.

Lloc: Sala d’actes de la Facultat de Matemàtiques i Estadística – UPC. Carrer Pau Gargallo, 5 – Barcelona 08028.
Data: 9 de març de 2017
Hora: 18:00h

Javier Peña López: Director del Centre d’Estudis en l’Esport i Activitat Fisica (CEEAF), professor del grau de CAFE i membre del grup d’Investigació del rendiment esportiu de la Universitat de Vic. Entrenador, assistent i preparador físic de diversos equips i esportistes des de 1995. Investigador de l’entrenament dels esports d’equip i anàlisi de l’esport.

Martí Casals Toquero: Expert en bioestadística i investigador al Servei d’Epidemiologia de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Professor associat de bioestadística a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Col·labora com a  expert en bioestadística externa i col·labora com analista extern en un equip NBA. Doctor en Estadística. Especialitzat en l’ús de mètodes estadístics en casos epidemiològics, de salut pública i la medicina. Autor de diversos treballs en anàlisi dels esports, la medicina esportiva i anàlisi de rendiment esportiu.

8mar2017