Notícies del la SocE

“Estadística i Música” als mitjans de comunicació

No és habitual que un esdeveniment relacionat amb l’Estadística aparegui a la premsa. Per aquest motiu, el ressò obtingut per la nostra l’activitat Estadística i Música és remarcable.

Entre d’altres mitjans de comunicació, ha estat notícia a lAgència EFE, al diari La Vanguardia i també a Catalunya Música.

L’Agència EFE va aplegar materials per a un article en una entrevista a Alicia Coduras. El resultat va quedar tan ben girat que La Vanguardia va recollir l’article i li va donar difusió immediata en la seva secció de Cultura.

Quant a Catalunya Música, el magazine d’informació musical Notes de Clàssica, presentat cada dia de 22:00 a 23:00 per Albert Torrens, va entrevistar Alicia Coduras, Àlex Costa i Xavier López. La conversa, de mitja hora de durada, es va emetre el dia 3 de maig. La podeu escoltar aquí o, si voleu, la podeu descarregar a la pàgina del programa.

A banda, Estadística i Música va merèixer l’atenció del diari El Economista, de l’Associació Catalana de Compositors i, de retruc, d’un munt de pàgines digitals i d’altres revistes i diaris, inclosa la premsa gratuïta, com ara l’edició de Barcelona de 20minutos.