Notícies del la SocE

II International Workshop on Proximity Data, Multivariate Analysis and Classification

EL “II International Workshop on Proximity Data, Multivariate Analysis and Classification” se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre de 2016 a Barcelona a la Sala d’Actes de l’IDESCAT (Via Laietana 58, 08003_Barcelona). A la pàgina web del Congrés es pot trobar tota la informació http://www.ub.edu/wamyc/.

Aprofitant que aquest segon congrés del Grup AMYC  es fa a Barcelona, es farà un homenatge a en Carles M. Cuadras en un reconeixement seva extraordinària trajectòria com a investigador i com a fundador del Grup AMYC.

Hi ha prevista una sessió especial el dia 20 d’octubre titulada “Counting the number of people in static crowds”, organitzada per Albert Satorra, a la qual intervindrà com a convidat Haroon Idrees, del Department of Computer Vision de la University of Central Florida

Per a la inscripció al congrés, han d’enviar un correu electrònic amb el nom i cognoms, l’organisme al qual pertanyen, categoria professional i correu electrònic a evaboj@ub.edu. El termini límit per a Inscriure s’ha ampliat al 17 d’octubre, i si es vol enviar un treball, el termini és el 14 d’octubre. La inscripció és gratuïta per als membres del grup i socis de la SEIO i té un cost de 50 euros per als no socis, que seran abonats a l’inici de la reunió.

Els interessats en presentar comunicacions orals durant el taller han d’enviar, juntament amb la seva inscripció, el títol i un resum de la seva comunicació. També es pot contemplar la possibilitat que  alguns dels treballs es presentin en format pòster.