Institística

Benvinguts a Institística de la Societat Catalana d’Estadística (SoCE), una iniciativa on promovem l’ensenyament de l’estadística als joves de la nostra societat. A través d’aquest projecte, professionals i estudiants d’estadística ofereixen xerrades a instituts de secundària per explicar en què consisteix aquesta disciplina, les seves virtuts i com s’aplica en diferents àmbits. L’estadística és una eina fonamental en la presa de decisions i el mètode científic, ja que permet processar informació i analitzar dades per obtenir resultats fiables i significatius. És una ciència important en molts àmbits, com la salut, l’economia, el màrqueting i molts altres, ja que ajuda a comprendre les tendències i identificar les necessitats.

Per això, la SoCE ha creat aquesta iniciativa per ajudar els joves a entendre la importància de l’estadística i com s’aplica en el món real. La xerrada serà interactiva, amb jocs i exemples pràctics i pot contenir una part de taller per tal que els joves puguin veure de primera mà la seva utilitat.

Si vols col·laborar en aquesta iniciativa, bé com a institut que vol rebre aquesta formació o bé com a ponent que vols impartir-la, clica en la pestanya corresponent de sota.

A la SoCE ens comprometem a fomentar la cultura estadística entre els joves i estem segurs que a través d’aquesta iniciativa, molts joves tindran l’oportunitat de conèixer de prop l’estadística i com pot ser una eina útil per al seu futur.

Si ets un Institut Català....

Si ets el responsable d’un institut català i vols rebre una xerrada o una xerrada + taller pots omplir el formulari d’inscripció que trobaràs clicant en el botó de sota.

Per activitats pel curs 2023/24 el termini d’inscripció finalitza el 31 de juliol.

Si vols ser ponent....

Si ets un soci de la SoCE o, simplement, un professional estadístic que vols contribuir fent una xerrada o una xerrada + taller, omple el formulari que trobaràs clicant en el botó de sota.