Notícies del la SocE

VIII Premis Student d’Estadística

El Dia de l’Estadística de Catalunya es fa pública la resolució del VIII Concurs Student, així com el lliurament públic de premis i diplomes.

 El Jurat del VIII Concurs Student ha resolt premiar ex-aequo els alumnes Susana Pérez Álvarez i Mark Michael Richter, de les universitats Politècnica i de Barcelona, respectivament.
La senyora Pérez va presentar el treball “Test of Genetic Association for Quantitative Traits Based on both Mean and Variance”, mentre que el senyor Richter feu el mateix amb el seu “Modeling Realized Volatility in Financial Time Series”. Es dóna la circumstància, a més, que la senyora Susana Pérez és membre d’aquesta Societat.

El Premi Almirall al millor treball de bioestadística va recaure sobre Josep Puig Martínez, estudiant de la Universitat de Barcelona, pel treball “Anàlisi del dolor per fractures vertebrals osteoporòtiques” .

Finalment, va correspondre a l’estudiant Ana Vázquez Fariñas, de la Universitat Autònoma, el Premi al treball més original, pel seu “Cata de iogurts”.

La nostra enhorabona més cordial a tots per l’èxit obtingut!

student