Jornada d’Extensió Estadística per a periodistes

Jornada d’Extensió Estadística per a periodistes

La Societat Catalana d’Estadística col·labora amb l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) en unes Jornades d’Extensió Estadística adreçades a professionals d’àmbits en què entendre i interpretar l’estadística és important.

La primera Jornada, orientada a periodistes, se celebrarà a la seu de l’Idescat el dia 18 de maig de 2012.

Cliqueu el títol de la notícia per saber-ne més, o bé aneu a la següent pàgina:

jeepgca

Els professionals dels mitjans de comunicació comparteixen la dificultat d’explicar la complexa realitat actual, sovint farcida de dades difícils d’interpretar. L’objectiu bàsic és facilitar-los la lectura del material estadístic, ampliar la mirada a les possibilitats de les noves tecnologies i recollir la visió dels professionals sobre els problemes de la comunicació estadística adreçada al gran públic.

Trobareu més detalls en el programa (el podeu desar). Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos a aquesta pàgina.

jee

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies