18 novembre 2015. ESTADÍSTICA I ESPORT a les tertúlies de la SoCE.

LES TERTÚLIES DE LA SOCIETAT CATALANA D’ESTADÍSTICA
PARLEM RELAXADAMENT D’ESTADÍSTICA
La Societat Catalana d’Estadística vol començar un seguit de tertúlies per a què els socis i els no socis recuperin el costum de la tertúlia, tot parlat de temes d’interès pels estudiosos i els usuaris de l’estadística. En cada tertúlia invitarem a un convidat o convidada conegut i destacat, que per raons de les seves activitats es vinculin amb l’estadística per tal d’analitzar i conversar una estoneta entre amics i gaudir d’un moment de tranquil·litat i de conversa amena.

ESTADÍSTICA I ESPORT
Invitat:
FELIX MONCLUS
Periodista de Radio Marca Barcelona
Lloc: Sala privada al Bar Velódromo. Carrer de Muntaner, 213. 08036 Barcelona
Data: 18 de novembre de 2015
Hora: 19:00 a 21:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies